Потпишан договор за Национално партнерство со Да Научиме

Да научиме е единствена веб страна која овозможува онлајн услуги со ваков вид на дејност. Нивната визија е да отворат таканаречен пазар на давање на приватни часови и да им овозможат на учениците да дадат свое мислење за подучувачите, со што би ја подигнале нивната репутација во рамките на оваа комплексна и карактеристична дејност.

Ние секојдневно го охрабруваме напредувањето и надоградувањето кај младите во секој поглед, затоа оваа соработка ни е многу драга и се надеваме дека сите заинтересирани ќе ја искористат оваа можност и ќе не исконтактираат за подетални информации.

Одсега нашите членови како и сите студенти на Економски факултет ќе можат да аплицираат за Еду Картичка по промотивна цена од 100 денари, секој ден во нашата канцелрија како и да учестуваат на серија настани организирани од двете страни.

Следете не, наскоро следува презентација на Економски факултет за целиот проeкт на Да Научиме!