aiesec_logo

Почитувани,

Официјалната веб страна на АИЕСЕК Македонија е во фаза на редизајнирање и адаптација. Ве молиме за сите потребни информации обратете се до кнцеларијата на АИЕСЕК Макеоднија којашто се наоѓа на

Бул. Гоце Делчев 9В (Економски Факултет)
1000 Скопје, Република Македонија

или

јавете се на телефонскиот број:

+389 (02) 328 6851

Со почит,

АИЕСЕК Макеоднија

Just another WordPress site